001 -Family

Avond voor kerken door Servicepunt wonen, welzijn en zorg


Geplaatst op: 7 mei 2007
Op woensdagavond 16 mei wordt er op de Hoofdweg een informatiebijeenkomst gehouden voor belangstellenden van de kerken uit De Ronde Venen.

De avond is bedoeld om toe te lichten op welke manier het Servicepunt de kerken van dienst kan zijn. De kerken zijn van oudsher gewend om op te komen voor de zwakkeren in de samenleving en hierbij kunnen zij de steun die het Servicepunt biedt soms goed gebruiken.

Het Servicepunt is een plek waar mensen op een praktische manier geholpen kunnen worden op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als een thuissituatie bijvoorbeeld zorgelijk is of mensen raken verstrikt in wet- en regelgeving kan het Servicepunt mensen weer op de goede weg helpen. Natuurlijk zal ook de WMO ter sprake komen.

De avond begint om 19.30 aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht.

Belangstellenden kunnen zich bij het Servicepunt Hoofdweg opgeven (tel: 0297 - 38 33 99) of bij het Servicepunt aan de Dorpsstraat in Wilnis (tel: 0297 23 76 10). In de buitengebieden kan men terecht bij het mobiele servicepunt. De toegang voor deze avond is gratis.

Voor meer informatie over de servicepunten kunt u ook terecht op onze website www.servicepuntderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Servicepunt De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Avond voor kerken door Servicepunt wonen, welzijn en zorg

Op woensdagavond 16 mei wordt er op de Hoofdweg een informatiebijeenkomst gehouden voor belangstellenden van de kerken uit De Ronde Venen. De avond is bedoeld om toe te lichten op welke manier het Servicepunt de kerken van dienst kan zijn. De kerken zijn van oudsher gewend om op te komen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: