001 -Family

Man vernielt auto en woning en raakt in shock


Geplaatst op: 7 mei 2007
Wilnis - Aan het einde van zondagavond 6 mei ging een 48-jarige man uit Mijdrecht door het lint: hij vernielde meerdere ruiten van een woning en van een auto.

Rond 23.15 uur werden de bewoners van een woning aan de Zorggras gebeld door een bekende. Zij vertelde dat de 48-jarige Mijdrechter op weg was naar hun woning. Kort daarna hoorden de bewoners glasgerinkel aan de voorzijde van hun huis. De 43-jarige bewoner, degene waar de verdachte het waarschijnlijk op gemunt had, besloot eieren voor zijn geld te kiezen en verliet de woning via de achterkant.

De verdachte drong de woning binnen, ging op zoek naar de bewoner, maar trof hem vanzelfsprekend niet aan. De 42-jarige bewoonster had zich boven op de slaapkamer opgesloten. Agenten klommen via het slaapkamerraam de woning binnen en hielpen de bewoonster naar buiten. Vervolgens gingen ook agenten via de voorzijde de woning binnen. De verdachte werd op de overloop bewusteloos aangetroffen.

De verdachte werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht na onderzoek het ziekenhuis verlaten. Hij bleek een psychische shock te hebben gehad.

Voordat de verdachte de woning was binnengedrongen, had hij ook nog de auto van de bewoners beschadigd: twee ruiten waren ingeslagen en er zat een deuk in een portier. Van de woning waren drie grotere ruiten en enkele kleine voordeurruitjes vernield.

De verdachte is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten. De aanleiding voor zijn uitbarsting ligt hoogstwaarschijnlijk in de relationele sfeer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man vernielt auto en woning en raakt in shock

Wilnis - Aan het einde van zondagavond 6 mei ging een 48-jarige man uit Mijdrecht door het lint: hij vernielde meerdere ruiten van een woning en van een auto.Rond 23.15 uur werden de bewoners van een woning aan de Zorggras gebeld door een bekende. Zij vertelde dat de 48-jarige Mijdrechter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: