001 -Family

Opnames van Hart in Aktie in samenwerking met Trike Centrum Vinkeveen (TCV)


Geplaatst op: 7 mei 2007
Johan is vorig jaar, buiten zijn schuld om, aangereden door een auto toen hij op zijn motor zat. Door dit ongeluk heeft hij een dwarslaesie opgelopen en zit sindsdien in een rolstoel. Johan is gefascineerd door luchtballonnen en zou heel graag een keer een luchtballonvaart willen maken. Zijn vrouw, Agnes, wilde hem dat heel graag cadeau doen voor zijn 50ste verjaardag (woensdag 11 april).

Doordat hij in een rolstoel zit weet zijn vrouw niet hoe ze dit voor elkaar moet krijgen. De beste vriendin van Agnes heeft Hart In Aktie een brief geschreven om te vragen of wij Johan een onvergetelijke verjaardag kunnen bezorgen.

Hart in Aktie gaat deze wens verwezenlijken en we gaan inderdaad dit uitstapje met alles erop en eraan verzorgen. Omdat deze Johan ook erg van motor rijden houd willen wij hem naar de luchtballon brengen met een Trike.

Ronald de Jong zal de Trike van Trike Centrum Vinkeveen (TCV) besturen en Johan en Mevr. Froger naar plaats van bestemming brengen.

De uitzending zal op woensdag 16 mei om 20.30 worden uitgezonden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: TCV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opnames van Hart in Aktie in samenwerking met Trike Centrum Vinkeveen (TCV)

Johan is vorig jaar, buiten zijn schuld om, aangereden door een auto toen hij op zijn motor zat. Door dit ongeluk heeft hij een dwarslaesie opgelopen en zit sindsdien in een rolstoel. Johan is gefascineerd door luchtballonnen en zou heel graag een keer een luchtballonvaart willen maken. Zijn vrouw, Agnes, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: