001 -Family

Scouting Jan van Speyk verkoopt weer plantjes!


Geplaatst op: 7 mei 2007
De Scoutinggroep Jan van Speyk uit Mijdrecht organiseert ook dit jaar weer hun jaarlijkse plantenactie. Op 9, 10 en 11 mei zullen de leden weer door de verschillende wijken van Mijdrecht en Wilnis gaan om de plantjes te verkopen. Ook is het mogelijk om de plantjes te kopen op het clubhuis.

De Oudercommissie van de Jan van Speyk groep heeft de ‘huistuinder’ al bezocht om er overtuigd van te zijn dat de kwaliteit en kwantiteit weer ver boven de norm zullen liggen. De plantjes zijn allemaal flink van formaat en individueel gezaaid of gestekt in potjes, in tegenstelling tot de minieme kwaliteit van plantjes uit de Duitse supermarktketens of bouwmarkten.

Het kleurige assortiment bevat onder andere de bekende klassiekers als fuchsia’s en geraniums, maar ook andere populaire plantjes zoals bijvoorbeeld vlijtige liesjes en spaanse margrieten.

Als we de afgelopen jaren bekijken zal de Plantenactie waarschijnlijk weer zeer succesvol zijn. Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen we echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg in Mijdrecht. Op woensdag 10 mei en vrijdag 12 mei vanaf 14.00 uur en op donderdag 11 mei vanaf 17.00uur. U bent van harte welkom!

Met de opbrengst van deze actie, die wordt georganiseerd door de Oudercommissie van Scouting Jan van Speyk, kunnen nieuwe materialen zoals tenten en speelmateriaal aangeschaft worden. Daarnaast vragen we naast de bijdrage van ouders een financiële ondersteuning van het bedrijfsleven en de inwoners van De Ronde Venen. Met deze steun kunnen wij het clubhuis onderhouden, kamp- en spelmateriaal aanschaffen, kampen en weekends organiseren, en u ziet ons ook met Kerst en de 4 mei herdenking.

Inmiddels heeft Scouting Jan van Speyk een aantal bijzonder geslaagde jubileum festiviteiten achter de rug en lopen weer tal van activiteiten. Deze zijn dankzij uw steun mogelijk en Scouting Jan van Speyk wil ieder die heeft bijgedragen dank zeggen.U kunt Scouting Jan van Speyk direct ondersteunen op rekening 18.06.333.

De Oudercommissie is nog op zoek naar actieve ouders! Dus heeft u interesse, informeer dan eens op oc@janvanspeykgroep.nl en kijk ook eens op onze website www.janvanspeykgroep.nl. Daar staat ook alle informatie voor kinderen die lid willen worden!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouting Jan van Speyk verkoopt weer plantjes!

De Scoutinggroep Jan van Speyk uit Mijdrecht organiseert ook dit jaar weer hun jaarlijkse plantenactie. Op 9, 10 en 11 mei zullen de leden weer door de verschillende wijken van Mijdrecht en Wilnis gaan om de plantjes te verkopen. Ook is het mogelijk om de plantjes te kopen op het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: