Vinken 2 verliest van Weidevogels 2

Geplaatst op: 7 mei 2007

Eerste helft; kansen zat maar geen goede afronding
In de eerste helft ging de strijd gelijk op. De tegenstander en het tweede team van De Vinken waren aan elkaar gewaagd. Aan het eind van de eerste helft begon De Vinken wat betere en langere aanvallen te creëren, maar het lukte jammer genoeg niet om dat om te zetten in meer doelpunten. Met een 4-5 achterstand de rust in was niet goed genoeg.

Tweede helft; geeft zelfde beeld
De tweede helft zette het Veensteker team van De Vinken dezelfde lijn door als in de eerste helft. Na meteen na rust op gelijke hoogte te komen, was er halverwege de tweede helft zelfs een voorsprong van twee punten. Helaas kwamen er toen goede wissels bij Weidevogels. Mensen van het eerste mogen met de nieuwe regel van het KNKV ingezet worden in het tweede en Weidevogels maakte daar dankbaar gebruik van. Weidevogels begon beter te spelen en De Vinken kon daarin qua score niet mee. In de laatste minuten maakte ze de 10-11 en ondanks nog een grote kans in de laatste seconde van de wedstrijd bleef deze stand ook zo. Vinken heeft de wedstrijd verloren door het niet scoren. Er zijn nu nog twee wedstrijden te gaan en daarvan moet er één gewonnen worden en de andere minimaal gelijk om kampioen te worden.

Volgende week speelt het tweede team van De Vinken om 14.00 uur thuis tegen THOR uit Harmelen.

Met de wetenschap dat Weidevogels vorige week won van Velocitas wist het door De Veensteker (www.veensteker.nl) gesponsorde tweede team van De Vinken dat deze wedstrijd niet zomaar gewonnen werd. Na een 4-5 achterstand bij rust werd er dan ook verloren met 10-11. Eerste helft; kansen zat maar geen Lees meer »