001 -Family

Vechtpartijen op kermis Mijdrecht, Burgemeester sluit kermis


Geplaatst op: 6 mei 2007
Mijdrecht - Op de kermis vond vrijdagavond een vechtpartij plaats waarbij meerdere gewonden vielen. Op last van de Burgemeester werd de kermis zaterdagavond gesloten.

Vrijdagavond omstreeks 22.35 uur kreeg de politie diverse meldingen binnen van een grote vechtpartij op de kermis aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Ter plaatse troffen agenten een grote groep jongeren aan die zojuist de kermis verlieten. Ook werden een aantal gewonde jongeren aangetroffen. Niemand wenste enige politiebemoeienis. Toch werd een ambulance gebeld om de slachtoffers te verzorgen. In de uren na de vechtpartij bleef de sfeer gespannen. Ook op zaterdagavond was het onrustig op en in de omgeving van de kermis. Meerder malen leek het er op dat twee groepen met elkaar de confrontatie zochten. Uiteindelijk werd op last van de Burgemeester de kermis om 23.15 uur gesloten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vechtpartijen op kermis Mijdrecht, Burgemeester sluit kermis

Mijdrecht - Op de kermis vond vrijdagavond een vechtpartij plaats waarbij meerdere gewonden vielen. Op last van de Burgemeester werd de kermis zaterdagavond gesloten.Vrijdagavond omstreeks 22.35 uur kreeg de politie diverse meldingen binnen van een grote vechtpartij op de kermis aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Ter plaatse troffen agenten een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: