001 -Family

Youngone’s Tienerdisco in mei


Geplaatst op: 4 mei 2007
Op vrijdag 11 mei aanstaande is het weer tijd voor de maandelijkse Youngone’s disco voor tieners van 10 tot en met 14 jaar.

Om 19.30 uur gaan de deuren van jongerencentrum Allround (Rondweg 1a, Mijdrecht) open voor de jongste partygangers uit De Ronde Venen. Tot 23.30 uur kunnen zij genieten van de beste top 40- muziek en schuifelen met hun liefste vriendje of vriendinnetje.

Uiteraard kan weer gerekend worden op het enthousiasme van een grote groep vrijwilligers die deze disco-avonden mogelijk maakt. Er wordt op toegezien dat de tieners niet roken of alcoholische dranken drinken. Ook worden de tieners die worden opgehaald nooit alleen naar buiten gestuurd. Zodoende wordt aan ouders gevraagd hun kind op de tegels voor de deur af te halen. Gelieve, ook bij regen, niet in de auto te blijven zitten.

De resterende toegangskaarten, 250 stuks, zullen op de disco (11 mei vanaf half 8) aan de deur verkocht worden. Kaarten kosten 3 euro voor tieners met een discopas en 5 euro voor diegenen die er geen kunnen tonen.

Meer (actuele) informatie over de Youngone’s disco of andere activiteiten van het tienerwerk van Stichting Leefbaarheid is te vinden op: www.st-leefbaarheid.nl of www.jcallround.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Youngone’s Tienerdisco in mei

Op vrijdag 11 mei aanstaande is het weer tijd voor de maandelijkse Youngone’s disco voor tieners van 10 tot en met 14 jaar. Om 19.30 uur gaan de deuren van jongerencentrum Allround (Rondweg 1a, Mijdrecht) open voor de jongste partygangers uit De Ronde Venen. Tot 23.30 uur kunnen zij genieten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: