001 -Family

Bureau Diamant adviseert over Groot Mijdrecht-Noord


Geplaatst op: 3 mei 2007
Op woensdag 18 april presenteerden leerlingen van 4 havo en 4 vwo van het Veenlanden College (‘Bureau Diamant’) hun advies aan de gemeente over de toekomst van de polder Groot Mijdrecht-Noord.

De gemeente had de leerlingen gevraagd hoe zij denken dat de polder er over 20 jaar uit komt te zien als er gekozen wordt voor het scenario ‘Plas’. Het was geen gemakkelijke opdracht, omdat de problematiek erg ingewikkeld is. In het bijzijn van het voltallige college en vele andere belangstellenden vertelden de leerlingen waar volgens hen natuur, recreatie en woningen zouden moeten komen. De leerlingen hadden ook nagedacht over het lot van de huidige bewoners.

Op de website van de school (www.veenlandencollege.nl) zijn binnenkort onder ‘Bureau Diamant’ de presentaties van de leerlingen te vinden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bureau Diamant adviseert over Groot Mijdrecht-Noord

Op woensdag 18 april presenteerden leerlingen van 4 havo en 4 vwo van het Veenlanden College (‘Bureau Diamant’) hun advies aan de gemeente over de toekomst van de polder Groot Mijdrecht-Noord. De gemeente had de leerlingen gevraagd hoe zij denken dat de polder er over 20 jaar uit komt te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: