001 -Family

Kies voor Hart en Sport gestart!


Geplaatst op: 3 mei 2007
Op 17 maart is de eerste cursus van Kies voor Hart en Sport gestart. Kies voor Hart en Sport is een sportkennismakingsprogramma bij een aantal sportverenigingen en sportscholen in De Ronde Venen.

De afgelopen jaren was het project Kies voor Hart en Sport een groot succes. Steeds meer kinderen en verenigingen doen mee. Vorig jaar hebben ruim 500 kinderen tussen 8 en 12 jaar meegedaan aan een van de 20 sporten die werden aangeboden. De sportaanbieders zijn zo enthousiast dat ze ook dit jaar weer allemaal van de partij zijn.

Aanmeldingen
Dit jaar zijn er meer dan 650 aanmeldingen bij de organisatie binnen gekomen. Een hele klus om ie-dereen bij een sport in te delen. Om iedereen te kunnen plaatsen hebben de sportaanbieders extra cursussen gepland en is het uiteindelijk gelukt iedereen een plaats te geven binnen zijn of haar drie voorkeurssporten. Een groot compliment voor de flexibiliteit van de sportaanbieders.

Sporten: In totaal worden 18 cursussen aangeboden bij verschillende sportaanbieders. Naast volley-bal, tafeltennis en korfbal wordt er bijvoorbeeld ook aan meisjesvoetbal, capoeira, duiken en 'Kick for Fun' meegedaan.

Meer informatie over het sportaanbod in De Ronde Venen is te vinden op www.sportinderondevenen.nl. De komende tijd zullen hier foto's van Kies voor Hart en Sport op te zien zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kies voor Hart en Sport gestart!

Op 17 maart is de eerste cursus van Kies voor Hart en Sport gestart. Kies voor Hart en Sport is een sportkennismakingsprogramma bij een aantal sportverenigingen en sportscholen in De Ronde Venen. De afgelopen jaren was het project Kies voor Hart en Sport een groot succes. Steeds meer kinderen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: