001 - Bader

Succesvolle verkopen Chevrolet Captiva


Geplaatst op: 3 mei 2007
In maart vorig jaar beleefde de Chevrolet Captiva tijdens de beroemde Autoshow van Geneve zijn wereldprimeur en vanaf dat moment is de nieuwe SUV van Chevrolet, met standaard zeven stoelen aan boord, aan een opmerkelijke opmars begonnen in het Europese SUV-segment. Binnen acht maanden na de marktintroductie mag de Captiva zich verheugen in een grote belangstelling van kopers en geïnteresseerden.

De interesse voor de Captiva is zo groot, dat Chevrolet Nederland bij de fabriek de laatste maanden 1.000 extra orders heeft geplaatst. Ook bij ons in de showroom is de vraag naar de Captiva groot en wij hebben er inmiddels al aardig wat afgeleverd.

De compleet nieuwe Captiva betekent dan ook een belangrijke uitbreiding van het portfolio van Chevrolet, waardoor veel nieuwe klanten de weg naar de onze showroom hebben weten te vinden.

De voor Europa ontwikkelde Chevrolet SUV is leverbaar met een moderne, 150 pk sterke direct ingespoten tweeliter common-rail dieselmotor en twee benzine-motoren: een 2.4-liter viercilinder en een 3.2-liter V6.

Chevrolet blijft met een opvallende snelheid groeien, wat voor een belangrijk deel voor rekening komt van de Captiva, en ook de Epica, die zich momenteel een weg baant in het zakelijke marktsegment. Met de Captiva is Chevrolet nu prominent aanwezig in het groeiende SUV-segment, waarvan wij nu, mede door de recente komst van de tweewielaangedreven versie, een groot deel bestrijken.

Sterke punten van de Captiva zijn de standaard configuratie van zeven zitplaatsen, het stoere SUV-uiterlijk, de moderne diesel- en benzinemotoren, de concurrerende prijs en de hoogwaardige technologie. Chevrolet Nederland verwacht binnen enkele weken de 3.000e order voor een Captiva te noteren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle verkopen Chevrolet Captiva

In maart vorig jaar beleefde de Chevrolet Captiva tijdens de beroemde Autoshow van Geneve zijn wereldprimeur en vanaf dat moment is de nieuwe SUV van Chevrolet, met standaard zeven stoelen aan boord, aan een opmerkelijke opmars begonnen in het Europese SUV-segment. Binnen acht maanden na de marktintroductie mag de Captiva … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: