001 - Bader

Vechtpartij op Koninginnedag in Dorpsstraat Mijdrecht


Geplaatst op: 3 mei 2007
Mijdrecht - Op woensdag 2 mei deed een 20-jarige Mijdrechtse aangifte van een mishandeling die op maandag 30 april plaatsvond.

Op maandag 30 april rond 19.00 uur bevond de Mijdrechtse zich op de Dorpsstraat. Daar werd zij uitgescholden door een man. Zij sprak hem daarop aan en werd vervolgens door de man en een maatje van hem geslagen en tegen de grond gewerkt. Daarbij liep zij schaafwonden aan haar arm op en zij had last van haar ribben en pijn in haar rechterschouder.

Uit onderzoek bleek dat de verdachten een 21-jarige man uit Zevenhoven en een 23-jarige man uit Wilnis waren. De Zevenhovenaar meldde zich zelf woensdagmiddag aan het politiebureau en werd aangehouden. Even later verscheen ook de tweede verdachte en hij werd eveneens in het politiebureau aangehouden. De 21-jarige verdachte bleek zelf ook letsel bij de vechtpartij te hebben opgelopen: hij had een blauw oog en schaafwonden in zijn gezicht. De politie maakt proces-verbaal op.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vechtpartij op Koninginnedag in Dorpsstraat Mijdrecht

Mijdrecht - Op woensdag 2 mei deed een 20-jarige Mijdrechtse aangifte van een mishandeling die op maandag 30 april plaatsvond. Op maandag 30 april rond 19.00 uur bevond de Mijdrechtse zich op de Dorpsstraat. Daar werd zij uitgescholden door een man. Zij sprak hem daarop aan en werd vervolgens door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: