Vinken 2 wint en vergroot de kans op het kampioenschap

Geplaatst op: 2 mei 2007

Troosteloze eerste helft
In een bijzonder matige eerste helft werd er maar 2 keer gescoord. Het meest boeiende moment was waarschijnlijk de start van de wedstrijd. Marcel Sint Nicolaas kon mooi zijn snelheid gebruiken om een mooie doorloper te nemen. Helaas ging deze mis. Verder had Luno de hele eerste helft niets in te brengen in aanvallend opzicht. Een afstand schot van Joyce Kroon en Angela Sloesarwij zorgde voor 2-0. Helaas moest Coen Verlaan door een blessure plaats maken voor zijn neef Sander. Het 2e aanvalsvak van De Vinken kon helaas niet tot score komen in de 1e helft. Gelukkig kon de verdediging het dicht houden en ging het Veensteker team met 2-0 de rust in.

Iets beter maar nog bijzonder matig

De tweede helft begon goed. Een snelle treffer van De Vinken gaf de hoop op een wat meer attractief 2e deel van de wedstrijd. Helaas bleef het daar ook bij. Na een doorloopbal van Luno mocht de andere aanval van De Vinken het proberen. Na 2 snelle treffers (beide strafworpen) werd er weer gewisseld van vak. Verdedigend hield de Vinken het goed dicht net als de eerste helft, maar aanvallend ging de bal, ondanks vele kansen en schoten, er niet in. Het werd een wedstrijd om uit te spelen. Geen fouten maken en de punten in Vinkeveen houden. Dat is gelukt. Met een 8-3 eindstand mochten we een borreltje gaan doen. Doordat Weidevogels won van de nummer 2 Velocitas hoeft Vinken 2 nog maar 3 punten te halen in 3 wedstrijden om kampioen te worden.

Volgende week, 5 mei, moet Vinken 2 thuis tegen Weidevogels 2 om 14.00 uur.

Het door De Veensteker gesponsorde 2e team van de Vinken moest afgelopen zaterdag thuis aantreden tegen Luno 2. Vinken 2 ligt op koers voor het kampioensschap en moest winnen. In een weinig boeiend duel deed De Vinken dat ook en werd het 8-3. Troosteloze eerste helft In een bijzonder matige … Lees meer »