001 - Bader

Pink Floyd Project ‘live in concert’ zal de feestweek in Rijsenhout met groot spektakel openen


Geplaatst op: 2 mei 2007
Vrijdag 1 juni a.s. geeft het succesvolle Nederlandse Pink Floyd Project een nieuw concert. Deze tribute is de opening van een week lang feest in Rijsenhout.

Pink Floyd fans kunnen op 1 juni hun hart ophalen; een complete Pink Floyd show van ruim twee uren zal in een wervelende licht- en visualsshow en met quadrafonisch geluid de revue passeren. Uniek aan deze show is de complete vertolking van de Pink Floyd albums “Darkside of the moon” en “Wish you were here”. Natuurlijk zullen ook de grote hits als ‘Another brick in the wall’ en ‘Comfortably Numb’ niet ontbreken.

Niet alleen het echte Pink Floyd is goed voor groot enthousiasme, ook deze Nederlandse Tribute krijgt de zalen moeiteloos vol. Het project maakte een vliegende start direct na juni 2005, toen de originele band opeens, na 20 jaar, weer van zich liet horen tijdens Live 8. Alle fans schrokken wakker. Want dit geluid, daar waren geen woorden voor. Niet alleen de ‘oudere jongeren’ voelden weer kriebels, ook een nieuwe generatie realiseerde zich dat Pink Floyd iets bijzonders is; zo bijzonder, dat uitverkochte zalen voor een van Nederlands beste Pink Floyd coverbands geen wonder mag heten.

Het concert begint om 22.30 uur. Het festivalterrein is toegankelijk vanaf 20.00 uur.

Entreetickets zijn nu online te bestellen, kijk hiervoor op www.pinkfloydproject.nl. Verder zijn tickets te krijgen bij alle Music Store filialen in Nederland. Voor meer info over de feestweek in Rijsenhout kijk ook op www.feestweekrijsenhout.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pink Floyd Project ‘live in concert’ zal de feestweek in Rijsenhout met groot spektakel openen

Vrijdag 1 juni a.s. geeft het succesvolle Nederlandse Pink Floyd Project een nieuw concert. Deze tribute is de opening van een week lang feest in Rijsenhout. Pink Floyd fans kunnen op 1 juni hun hart ophalen; een complete Pink Floyd show van ruim twee uren zal in een wervelende licht- … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: