001 -Family

Dealers in Mijdrecht ? Twee verdachten aangehouden


Geplaatst op: 2 mei 2007
Mijdrecht - Na een melding van dealen, werden op dinsdag 1 mei twee verdachten aangehouden.

Rond 19.20 uur kreeg de politie de melding dat op de Kerkvaart vanuit een auto gedeald werd. Agenten troffen daar de auto met daarin een 21-jarige Mijdrechtenaar en een 19-jarige plaatsgenoot op een bromscooter aan. Bij controle van de bromscooter werd een groot mes onder de buddyseat aangetroffen. Het mes werd in beslag genomen en de 19-jarige verdachte werd aangehouden.

De 21-jarige automobilist had kennelijk geen zin in een controle. Hij startte zijn auto en ging ervandoor. De auto werd kort daarna verlaten aangetroffen op een parkeerplaats aan de Julianalaan. Terwijl agenten bij de auto stonden, kwam de gevluchte verdachte aanlopen. Hij werd aangehouden, naar het politiebureau overgebracht en ingesloten. Zijn auto werd voor nader onderzoek in beslag genomen. Nader onderzoek moet uitwijzen of er zich drugs in de auto bevinden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dealers in Mijdrecht ? Twee verdachten aangehouden

Mijdrecht - Na een melding van dealen, werden op dinsdag 1 mei twee verdachten aangehouden. Rond 19.20 uur kreeg de politie de melding dat op de Kerkvaart vanuit een auto gedeald werd. Agenten troffen daar de auto met daarin een 21-jarige Mijdrechtenaar en een 19-jarige plaatsgenoot op een bromscooter aan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: