001 -Family

Brandstichting op Bloemhaven Vinkeveen


Geplaatst op: 2 mei 2007
Vinkeveen - Op dinsdag 1 mei deed een 41-jarige Vinkevener aangifte van een brandstichting die de voorgaande avond had plaatsgevonden.

Op maandag 30 april rond 23.50 uur zag een taxichauffeur dat een groene kliko op de Bloemhaven in de brand stond. Hij waarschuwde bewoners en met emmers slootwater wisten zij de brand snel te blussen. De kliko stond tegen het schuurgedeelte van de woning, waardoor die ook lichte brandschade opliep. Van een buurman hoorde de 41-jarige bewoner dat op de Heulweg alle kliko’s waren omgegooid.

Getuigen die de brandstichting hebben gezien of die hebben gezien dat verdachte(n) de kliko’s hebben omgegooid, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandstichting op Bloemhaven Vinkeveen

Vinkeveen - Op dinsdag 1 mei deed een 41-jarige Vinkevener aangifte van een brandstichting die de voorgaande avond had plaatsgevonden. Op maandag 30 april rond 23.50 uur zag een taxichauffeur dat een groene kliko op de Bloemhaven in de brand stond. Hij waarschuwde bewoners en met emmers slootwater wisten zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: