001 -Family

Onder invloed op verkeerde weghelft


Geplaatst op: 1 mei 2007
Vinkeveen - Onder invloed van alcohol veroorzaakte een 37-jarige Wilnisser op maandagavond 30 april een aanrijding.

Rond 22.10 uur reed de Wilnisser in zijn bestelbus over de Bonkestekersweg. In de bocht waar de Bonkestekersweg overgaat in de Mijdrechtsedwarsweg, reed hij rechtdoor, waardoor hij op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht kwam. Daar reed op dat moment een 59-jarige automobilist uit Vinkeveen, met een aanrijding tot gevolg. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

De Wilnisser bleek te veel te hebben gedronken en werd aangehouden. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 965 ug/l, meer dan vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onder invloed op verkeerde weghelft

Vinkeveen - Onder invloed van alcohol veroorzaakte een 37-jarige Wilnisser op maandagavond 30 april een aanrijding.Rond 22.10 uur reed de Wilnisser in zijn bestelbus over de Bonkestekersweg. In de bocht waar de Bonkestekersweg overgaat in de Mijdrechtsedwarsweg, reed hij rechtdoor, waardoor hij op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: