001 -Family

Lintje voor voorzitter Inloophuis ’t Anker


Geplaatst op: 27 april 2007
Mijdrecht, 27 april 2007 – De nieuwe voorzitter van Regionaal Inloophuis ’t Anker, Chris L. Gispen, heeft vanochtend een onderscheiding ontvangen in de Orde van Oranje-Nassau. Het bij deze koninklijke onderscheiding horende lintje werd hem, in aanwezigheid van nog zeven andere gedecoreerden, opgespeld door burgemeester M. Burgman van De Ronde Venen.

Chris Gispen, die sinds begin dit jaar actief is als nieuwe voorzitter van Inloophuis ’t Anker, kreeg de koninklijke onderscheiding vanwege zijn vele vrijwilligerswerk en enthousiaste inzet voor o.a. de Stichting Kika-Row, de jaarlijkse Koninginnedag-braderie in Vinkeveen, zijn bestuurslidmaatschap van Dorpshuis De Boei in Vinkeveen en zijn rol als Neptunus, tijdens de gelijknamige nacht.

Bestuur, coördinatoren en vrijwilligers van Inloophuis ’t Anker zijn bijzonder trots een man van dit kaliber binnen hun gelederen te hebben en feliciteren de decorandus van harte met zijn onderscheiding.

Over Inloophuis ’t Anker
Inloophuis ’t Anker is de regionale ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. Naast lotgenotencontact kunnen gasten zich ontspannen bij diverse activiteiten of deelnemen aan smartlappenkoor ‘Licht het Anker’. ’t Anker is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.inloophuishetanker.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lintje voor voorzitter Inloophuis ’t Anker

Mijdrecht, 27 april 2007 – De nieuwe voorzitter van Regionaal Inloophuis ’t Anker, Chris L. Gispen, heeft vanochtend een onderscheiding ontvangen in de Orde van Oranje-Nassau. Het bij deze koninklijke onderscheiding horende lintje werd hem, in aanwezigheid van nog zeven andere gedecoreerden, opgespeld door burgemeester M. Burgman van De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: