001 -Family

Inbrekers Mijdrecht, politie zoekt getuigen


Geplaatst op: 26 april 2007
Mijdrecht - Inbrekers slaan in oktober 2006 hun slag in een woning in Mijdrecht. En de kluis die ze stelen, wordt vervolgens vervoerd in een auto die ook niet van hen is…

Ergens tussen 25 en 28 oktober dringen de inbrekers een huis in Mijdrecht binnen. De bewoner is niet thuis en de onbekenden leven zich flink uit. Er wordt onder andere een kluis meegenomen, waarin horloges zitten. Eenmaal buiten stelen ze de auto, een Volvo V70, van de bewoner. Die auto wordt op 18 november met valse kentekenplaten teruggevonden in Eemnes. Er blijkt dat de daders ook daar in een woning hebben ingebroken. De buit van díe inbraak wordt teruggevonden in de auto, maar van de horloges uit Mijdrecht ontbreekt nog steeds ieder spoor.

In verband met het onderzoek geeft de politie niet al te veel details prijs, maar weet u meer over deze dubbele overval? Heeft u er misschien iemand over horen praten? Neemt u dan contact op met de politie via 030 - 657 657 6 of anoniem via 0800 - 7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbrekers Mijdrecht, politie zoekt getuigen

Mijdrecht - Inbrekers slaan in oktober 2006 hun slag in een woning in Mijdrecht. En de kluis die ze stelen, wordt vervolgens vervoerd in een auto die ook niet van hen is…Ergens tussen 25 en 28 oktober dringen de inbrekers een huis in Mijdrecht binnen. De bewoner is niet thuis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: