001 - Bader

6e VSV veldvoetbaltoernooi bij Sv Hertha


Geplaatst op: 25 april 2007
Zaterdag 28 april 2007 wordt alweer het zesde VSV veldvoetbaltoernooi bij Sv Hertha in Vinkeveen gehouden. Dit jaar zal het toernooi de naam VSV – Meeùs toernooi krijgen. Sponsor Meeùs die ook al het VSV zaalvoetbal toernooi in Breukelen financieel steunde, heeft zich ook voor dit toernooi bereid verklaard hun bijdrage te leveren. Meeùs is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland, op het gebied van verzekeringen, hypotheken en makelaardij og.

Het bestuur van de VSV, Leendert Schüller, René Dooremalen en Gerard Molleman, is dan ook heel erg trots op deze sponsor.

Aan dit toernooi gaan de allerkleinsten van Sv Hertha, CSW, Kockengen,

De Vecht, VIOD, DOB en Vitesse deelnemen. In totaal strijden 160 jongens en meisjes weer om mooie prijzen die door Meeùs beschikbaar worden gesteld.

VSV staat voor Voetbal Samenwerking Vechtstreek.

De VSV is ruim vijf jaar geleden opgericht voor de allerkleinste voetbalhelden van de Vechtstreek. De VSV jongens en meisjes trainen en voetballen volgens de KNVB richtlijnen, maar in een heel vriendelijke sfeer. Meedoen is belangrijker dan winnen. De verenigingen die op dit moment deelnemen aan de VSV zijn;

Sv Hertha uit Vinkeveen, Sv De Vecht uit Loenen aan de Vecht, CSW uit Wilnis, CSV Vitesse uit Breukelen, VIOD uit Tienhoven, vv Kockengen uit Kockengen en de vv DOB uit Nigtevecht. Het voordeel voor de spelers is, dat zij niet zover hoeven te reizen om hun wedstrijd te kunnen spelen. Daarbij is winnen helemaal niet belangrijk, maar plezier staat bovenaan. Bovendien is er door deze vorm van samenwerken tussen verschillende verenigingen ook de mogelijkheid ontstaan om vrijwilligers een cursus aan te bieden, bv. trainers- en scheidsrechtersopleidingen enz. Zoals u ziet is de VSV niet alleen voor voetballers maar ook voor mensen die kinderen graag wat leren betreft het voetbalspelletje.

Het bestuur van de VSV en alle kleine voetbaldiertjes zijn Ed Dohle namens Meeùs dan ook heel erg dankbaar dat hij wil meewerken om er weer een succesvolle toernooidag van te maken. We zien u graag op de zaterdag 28 april as. bij Sv Hertha in Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

6e VSV veldvoetbaltoernooi bij Sv Hertha

Zaterdag 28 april 2007 wordt alweer het zesde VSV veldvoetbaltoernooi bij Sv Hertha in Vinkeveen gehouden. Dit jaar zal het toernooi de naam VSV – Meeùs toernooi krijgen. Sponsor Meeùs die ook al het VSV zaalvoetbal toernooi in Breukelen financieel steunde, heeft zich ook voor dit toernooi bereid verklaard hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: