001 -Family

Mastwijk Taekwondo verzorgd Clinic bij OBS Hofland


Geplaatst op: 25 april 2007
3 Groepen van ongeveer 24 kinderen hebben kunnen genieten van een Taekwondoclinic die werd verzorgd door Cor Mastwijk.

De kinderen van O.B.Scholencomplex Hofland kunnen al jaren kennismaken met o.a Taekwondo en de kinderen hebben er iedere keer weer heel erg veel zin in.

Ook deze keer was het weer erg leuk en ook de leerkrachten deden mee met de oefeningen die door Cor weer eerst werden voorgedaan.

De snelle manier van lesaanpak door Cor maakte het voor alle kinderen nog veel spannender en zij konden bijna niet stil blijven staan.

Aktie en reactiespelletjes werden gebruikt ter warming up en natuurlijk kwamen al snel de schopkussentjes tevoorschijn en daardoor werd iedereen nog meer gemotiveerd om mee te doen.

Een aantal trappen werden er geoefend en ook de stoten werden niet achterwege gelaten.

Ook werden er oefeningen gedaan om de kinderen te leren te schreeuwen tijdens bepaalde oefeningen, dit was natuurlijk erg leuk!

Daarnaast werd er nog wat over zinloos geweld gesproken en was al snel de volgende groep aan de beurt.

Natuurlijk wilden alle kinderen graag op de foto met hun mooie flyer en ook de leerkrachten kregen een mooie Tegen Zinloos Geweld Tas en een sticker van Mastwijk Taekwondo aangeboden.

Deze tassen zijn beschikbaar gesteld door De Boekelier te Vinkeveen en zo wordt de Stichting Tegen Zinloos Geweld weer positief in het nieuws gebracht.

Het was een erg leuke sportochtend en naast Mastwijk Taekwondo was ook Nicole’s dansschool aanwezig en samen hebben zij alle kinderen weer een goed start van de dag weten te bezorgen.

De docenten hadden hun handen vol om alles weer in goede orde te laten verlopen en dat gebeurde dan ook zo.

Aan het einde van de ochtend werden Cor en Nicole nog verrast met lekkere chocolade en een mooie tekening van één van de leerlingen en kon iedereen zeer voldaan weer huiswaarts na een hele prettige samenwerking met docenten en kinderen.

Volgend jaar weer!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mastwijk Taekwondo verzorgd Clinic bij OBS Hofland

3 Groepen van ongeveer 24 kinderen hebben kunnen genieten van een Taekwondoclinic die werd verzorgd door Cor Mastwijk. De kinderen van O.B.Scholencomplex Hofland kunnen al jaren kennismaken met o.a Taekwondo en de kinderen hebben er iedere keer weer heel erg veel zin in. Ook deze keer was het weer erg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: