001 -Family

Help de Zwerfkat heeft open dag


Geplaatst op: 24 april 2007
Traditiegetrouw houdt Stichting "Help de Zwerfkat'' een "open dag''.

Dit jaar is gekozen voor zaterdag 12 mei en bezoekers zijn tussen 12.00 en 17.00 uur meer dan welkom om naar het snorrende kattenvolkje en het nieuwe kattenverblijf te komen kijken.

Naast het kattenvolkje zelf, zullen diverse kraampjes met leuke artikelen en gratis monsters zeer zeker de aandacht trekken.

Wie een mooie, toepasselijke Nederlandse naam voor het nieuwe kattenverblijf verzint, kan deze tot uiterlijk 7 mei per e-mail of per post inzenden. De winnaar wordt tijdens de open dag om circa 15.00 uur bekendgemaakt en ontvangt een leuke prijs.

Het is ook mogelijk informatie in te winnen over het eventueel adopteren van een kat.

Voor 15 euro per maand kunt u een kat gelukkig maken. Het is hierbij de bedoeling dat de geadopteerde kat blijft wonen waar hij of zij nu woont, dus bij de stichting en dat u zorgdraagt voor de financiële bijdrage met betrekking tot de dagelijkse kost.

Nog niet alle katten zijn voorzien van adoptieouders, terwijl ze daar toch al flink hun best voor hebben gedaan. Waar is eigenlijk het wachten nog op zo vragen zij zich af. Het is ook mogelijk donateur te worden en dat zou de open dag nog meer glans geven. Stichting "Help de Zwerfkat" is gevestigd op het adres Thamerweg 61 in Uithoorn. Meer informatie is te vinden op de website van de stichting: www.helpdezwerfkat.nl

Voor de mensen die absoluut niet in de gelegenheid zijn de "open dag'' te bezoeken maar toch een financiële bijdrage willen leveren, hierbij de rekeningen van Stichting "Help de Zwerfkat": postrekeningnummer 72.33.223, bankrekeningnummer 36.35.67.593, Rabobank Uithoorn. Voor meer inlichtingen, aanmelding als vrijwilliger of donateur staat vragen tijdens de "open dag " natuurlijk vrij. Kunt u niet aanwezig zijn, telefonisch kan dit ook via het nummer 0297-566285 of 06-12725071. E-mail: mail@helpdezwerfkat.nl

Een bezoek op deze dag is zeker de moeite waard!!!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Help de Zwerfkat heeft open dag

Traditiegetrouw houdt Stichting "Help de Zwerfkat'' een "open dag''. Dit jaar is gekozen voor zaterdag 12 mei en bezoekers zijn tussen 12.00 en 17.00 uur meer dan welkom om naar het snorrende kattenvolkje en het nieuwe kattenverblijf te komen kijken. Naast het kattenvolkje zelf, zullen diverse kraampjes met leuke artikelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: