001 -Family

Scootmobiel toerrit 8 mei


Geplaatst op: 24 april 2007
Stichting Welzijn ouderen gaat dit jaar elke maand een scootmobieltoerrit organiseren.

Deze zal vallen op de eerste dinsdag van de maand. Bij de start zal er een monteur van Welzorg zijn om eventuele kleine problemen met de scootmobiel op te lossen. I.v.m. Koninginnedag is de eerst volgende toertocht op dinsdag 8 mei gepland. Er wordt om 10 uur gestart vanaf Maria Oord aan de Herenweg 69 in Vinkeveen. Daar drinken we een kopje koffie en rond 10:30 vertrekken we voor een mooie toertocht door de polder naar Hotel Het Meertjes, Achterbos 101 in Vinkeveen. Ook daar is het tijd voor een kopje koffie en een petit fourtje. Rond 13 uur zullen we weer terug zijn bij Maria Oord.

Kosten voor dit uitstapje bedragen € 5,- dit is inclusief 2 keer koffie met iets erbij. Aanmelden vóór 4 mei kan bij de servicepunten Mijdrecht hoofdweg 1a tel. 383399 of Wilnis Dorpsstraat 28 tel. 237610. Volgende tochten zijn op 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september en de laatste op 2 oktober

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scootmobiel toerrit 8 mei

Stichting Welzijn ouderen gaat dit jaar elke maand een scootmobieltoerrit organiseren. Deze zal vallen op de eerste dinsdag van de maand. Bij de start zal er een monteur van Welzorg zijn om eventuele kleine problemen met de scootmobiel op te lossen. I.v.m. Koninginnedag is de eerst volgende toertocht op dinsdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: