001 -Family

Gratis wijnproeverij bij Maison Vinocerf


Geplaatst op: 27 april 2007
Het lentegevoel overheerst. We krijgen weer trek in salades, visschotels en BBQ gerechten en denken alweer aan wat we daar bij gaan drinken. Natuurlijk gaan we ook op zoek naar de lekkerste rosé en de meest frisse witte wijn voor op het terras. En wellicht vieren we Koninginnedag, Pinksteren, Hemelvaart of een Communie met wat lekkere bubbels?!

Uw wijnkopers van Vinocerf hebben de eerste maanden van dit jaar Frankrijk, Italië en Spanje weer afgestroopt om de mooiste nieuwe jaargangen van onze meest succesvolle wijnen te vinden. Daarnaast hebben we voor u uiteraard wederom een reeks interessante en prettige nieuwe wijnen gevonden.

Nieuw dit jaar zijn o.a. witte, rosé en rode wijnen uit Sardinië, een Syrah uit Sicilië, een rosé uit Toscane en een rosé van onze Verdicchio producent. Verder ook leuke gadgets als een geweldige olijfolie in een zo mogelijk nog mooiere fles en presenteren wij u een Wijnjam die heel lekker combineert met kaas!

Omdat er deze maand een kleine 2.000 dozen in het Uithoornse zullen landen, bent u van harte uitgenodigd om iedere willekeurige zaterdag in de maand Mei deel te nemen aan onze GRATIS PROEVERIJ. Tussen 14:30 u. en 18:00 u. bent u van harte welkom; onder het genot van een muziekje en lekkere hapjes willen wij graag uw mening horen over onze nieuwste inkopen. Inschrijven is niet nodig. Pak ook meteen uw voordeel op deze dagen; bij afname van volle dozen per soort en directe betaling krijg u maar liefst 10% korting! *

Rest ons nog u mede te delen dat Maison Vinocerf per 1 Mei voortaan nog slechts op zaterdag open zal zijn. Zondagen zullen wij gesloten blijven. Wel hebben wij de intentie om van iedere zaterdag een feestje te gaan maken en zult u veelal meerdere vennoten aantreffen.

Maison Vinocerf
Fort aan de Drecht
Grevelingen 34
1423 DN Uithoorn
Tel:0297-560520

Klik hier voor een routebeschrijving.

* deze korting geldt slechts gedurende de maand Mei

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Maison Vinocerf

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis wijnproeverij bij Maison Vinocerf

Het lentegevoel overheerst. We krijgen weer trek in salades, visschotels en BBQ gerechten en denken alweer aan wat we daar bij gaan drinken. Natuurlijk gaan we ook op zoek naar de lekkerste rosé en de meest frisse witte wijn voor op het terras. En wellicht vieren we Koninginnedag, Pinksteren, Hemelvaart … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: