001 -Family

Wederom kampioenschap UNITAS Heren4


Geplaatst op: 24 april 2007
Afgelopen week vierde ook het vierde herenteam van volleybalvereniging UNITAS voor het tweede opvolgende jaar het kampioenschap. Na het succes van de Junioren A van vorige week wist ook de oude garde van Unitas deze prestatie te leveren. De geroutineerde kern, aangevuld met wat jeugdig elan wist geheel ongeslagen de eindstreep te behalen.

Wel werd tijdens het seizoen de basis van het team uitgedund, maar de vaste kern (Harry Knol, Rien Woerden, Joep Huystee, Richard de Groot en Peter Hooftman) vormde een niet te nemen bolwerk voor de overige teams in de poule, waarvan de meeste uit de regio Haarlem kwamen. Maar ook Arie Bocxe, Jaap Eelman en Jan Bakker droegen in het begin van de competitie hun steentje zeker bij, net als de vaste invallers Laurens de Wit en Derk Groen.

Ook de laatste wedstrijd in de thuishaven “De Phoenix” werd weer relatief gemakkelijk met 4 - 0 gewonnen van het tweede herenteam van GSV Heemstede. Eigenlijk was het Heren 4-team al voor de wedstrijd kampioen en dus durfde de vertegenwoordigster van de NeVoBo het wel aan om de beker en de medailles al voor de wedstrijd uit te delen. In de hele competitie werden slechts 6 sets verloren.

Tijdens het voorgaande seizoen werd ook het team van Heren 4 (zei het in een iets andere samenstelling) kampioen in dezelfde klasse. Vanuit de vereniging Unitas werd toen besloten om het jongere team van Heren 3 te laten promoveren. Door dit kampioenschap ontstaat nu de voor UNITAS aparte situatie dat voor het competitiejaar 2007-2008 drie teams in de derde klasse zullen uitkomen, namelijk H2, H3 én H4. Het komend seizoen zal dan ook gericht zijn op de verdere verjonging van hogere teams én het aanbrengen van aansluiting naar het team van H1, dat uitkomt in de tweede klasse.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wederom kampioenschap UNITAS Heren4

Afgelopen week vierde ook het vierde herenteam van volleybalvereniging UNITAS voor het tweede opvolgende jaar het kampioenschap. Na het succes van de Junioren A van vorige week wist ook de oude garde van Unitas deze prestatie te leveren. De geroutineerde kern, aangevuld met wat jeugdig elan wist geheel ongeslagen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: