Avanti 1 - De Vinken 1

Geplaatst op: 24 april 2007

Goede start
Met de basisacht; Charita Hazeleger, Mariska Meulstee, Arjan Kroon en Peter Koeleman in de aanval en Helene Kroon, Susanne de Wit, Peter Kooijman en Pascal Kroon in de verdediging werd deze wedstrijd gespeeld. Vinken begon de wedstrijd sterk en kwam met 5-1 voor. Avanti gaf weinig verdedigende druk en dat gaf voor De Vinken mogelijkheden tot deze uitloop. Maar halverwege de eerste helft kwam ook Avanti tot scoren. En zo eindigde de eerste helft in een stand van 8-7 in het voordeel van de thuisspelende ploeg.

Doelpunten voor De Vinken bleven uit
Avanti opende de tweede helft goed en kwam vrijwel direct tot score. Het team van Dirk vd Vliet kon er geen antwoord op geven, de scores voor De Vinken bleven uit. Er werden in de aanval van De Vinken voldoende kansen gecreëerd, maar helaas bleven deze onbenut. Het resulteerde in een eindstand van 16-10. Dit betekent dat De Vinken nu heel hard moet vechten voor behoud in de eerste klasse.

Scores van De Vinken kwamen van: Peter Koeleman en Arjan Kroon (beide 3x), Pascal Kroon (2x), Susanne de Wit en Mariska Meulstee (beide 1x).

Zaterdag 28 april speelt De Vinken thuis tegen OVVO uit Maarssen. De wedstrijd start om 15.30 uur in de Molmhoek te Vinkeveen.

Afgelopen zaterdag 21 april speelde De Vinken 1 een belangrijke wedstrijd bij Avanti 1 in Pijnacker. De Vinken kon de punten goed gebruiken voor behoud in de eerste klasse. Ondanks het goede begin van het Bouthoorn Teletraining team moest De Vinken zonder punten terug naar Vinkeveen. Goede startMet de … Lees meer »