001 -Family

Turftrappertoernooi 2007


Geplaatst op: 23 april 2007
Ook dit jaar organiseert SV Hertha weer het traditionele “Turftrappers voetbaltoernooi”. Hét toernooi voor verenigingen, bedrijven, vriendenclubs, stichtingen of wie dan ook. De opzet van het toernooi is een gezellige dag te organiseren voor mensen die wel en niet kunnen voetballen. Er worden na voorrondes 2 poules gecreëerd, een “winnerspoule” en een “loserspoule”. De winnerspoule is bedoeld voor die teams die wel uit ervaren spelers bestaan. De loserspoule is voor die elftallen die voor de lol een balletje trappen. De twee afwijkende spelregels deze dag zijn in de “Loserspoule”: 

1). Het opstellen van een dame wordt beloond met een 1-0 voorsprong en

2). Diegene die een doelpunt scoort moet helaas met een glimlach het veld verlaten.

Het toernooi begint weer om 10.00 uur en zal rond 17.00 uur worden afgesloten met de prijsuitreiking en een 'special act'. Voor meer informatie; (0297) 262053.

Het team van 0297-online.nl zal aanwezig zijn om foto's te maken van deze feestelijke dag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Turftrappertoernooi 2007

Ook dit jaar organiseert SV Hertha weer het traditionele “Turftrappers voetbaltoernooi”. Hét toernooi voor verenigingen, bedrijven, vriendenclubs, stichtingen of wie dan ook. De opzet van het toernooi is een gezellige dag te organiseren voor mensen die wel en niet kunnen voetballen. Er worden na voorrondes 2 poules gecreëerd, een “winnerspoule” … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: