001 -Family

Kim Ultee en Imara van der Linden


Geplaatst op: 23 april 2007
Afgelopen weekend 21 en 22 april 2007 werd de halve finale op landelijk niveau (divisie 2) geturnd. Imara van der Linden was middels kruisplaatsing op zaterdag ingedeeld.

Zij mocht starten op brug. De brugoefening was keurig, maar werd volgens de trainster veel te laag beoordeeld. De balkoefening die volgde werd keurig geturnd, maar twee B-onderdelen wilden dit keer niet helemaal lukken en dat kostte belangrijke punten voor de doorstroming naar de finale. Met vloer maakt Imara al veel goed en met een 8.400 wist ze de totaalscore op te krikken. Als laatste volgde de sprong. De sprongen van Imara resulteren normaliter in een goede score, maar door een timingsfout kon de sprong niet naar behoren uitgevoerd worden. Ook hier moest Imara punten inleveren en plaatste zich uiteindelijk met een score van 31.316 niet voor het NK. Al met al heeft Imara tot nu toe een zeer mooi wedstrijdseizoen gedraaid. De finale van de competitie volgt nog op 3 juni aanstaande.

Kim Ultee plaatste zich ook voor deze ½ finale en werd op zondag ingedeeld. Kim mocht beginnen op vloer. Met een keurige stut ½ draai en flick flack salto opende ze lekker. Ze zette een mooie 7.400 neer en vervolgens maakte zij een goede salto en een ietsjes minder goeie overslag over de pegases. Het gemiddelde van de twee sprongen was wel heel goed, 8.650. Op brug turnde Kim haar beste oefening van dit seizoen. De zolendraai lukte en ook de kippen lukten mooi. En als laatste toestel balk wist zij keurig uit te voeren. Het boogje lukte wel, maar na het element volgde toch nog een val helaas. Met een puntentotaal van 30.000 plaatste ook Kim zich helaas niet voor het NK. Aan de inzet heeft het niet gelegen en deze wedstrijd was voor Kim individueel gezien heel goed.

Kijk voor meer info ook eens op www.gvm79.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kim Ultee en Imara van der Linden

Afgelopen weekend 21 en 22 april 2007 werd de halve finale op landelijk niveau (divisie 2) geturnd. Imara van der Linden was middels kruisplaatsing op zaterdag ingedeeld. Zij mocht starten op brug. De brugoefening was keurig, maar werd volgens de trainster veel te laag beoordeeld. De balkoefening die volgde werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: