001 - Homan Zonnepanelen

Openingstijden Buurtkamers rond de feestdagen


Geplaatst op: 18 december 2012

Zowel in Mijdrecht, Vinkeveen, de Hoef en Wilnis zijn inmiddels Buurtkamers gerealiseerd.

Ontmoetingsplekken voor 55 plussers waar vrijwilligers u gastvrij ontvangen met (gratis) koffie/thee en leuke activiteiten.

De Buurtkamers zijn het hele jaar door geopend, behalve op feestdagen. En laat nu net Kerst en Nieuwjaar op dinsdag vallen, dus die dagen zijn we gesloten. Uiteraard wijzen we voor mensen die op eerste kerstdag nog een leuke invulling zoeken op de unieke eerste Kerst-Inn in De Ronde Venen die in “Het Lokaal” gehouden wordt van 17.00-22.00. U kunt zich hiervoor opgeven via het Servicepunt. Ook vrijwilligers en mensen die een optreden willen verzorgen zijn van harte welkom.

Voor Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis die ook op donderdag open zijn, is iedereen uiteraard op donderdag 27 december welkom om het oude jaar uit te luiden en op donderdag 3 januari om elkaar het allerbeste toe te wensen. De openingstijden zijn van 10.00-12.00, u kunt komen wanneer u wilt en voor vervoer kunt u bellen met het Servicepunt: 0297-587600. Voor overige info bel Stichting De Baat: 0297-230280.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Openingstijden Buurtkamers rond de feestdagen

Zowel in Mijdrecht, Vinkeveen, de Hoef en Wilnis zijn inmiddels Buurtkamers gerealiseerd. Ontmoetingsplekken voor 55 plussers waar vrijwilligers u gastvrij ontvangen met (gratis) koffie/thee en leuke activiteiten. De Buurtkamers zijn het hele jaar door geopend, behalve op feestdagen. En laat nu net Kerst en Nieuwjaar op dinsdag vallen, dus die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: