001 -Family

Survivaldiploma's bij De Amstel


Geplaatst op: 23 april 2007
Afgelopen zaterdagmiddag was voor een groot aantal diplomazwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel uit Uithoorn het grote moment aangebroken; afzwemmen voor de survivaldiploma's 1 en 2 in het Veenbad in Vinkeveen.

Aangemoedigd door een grote groep enthousiaste ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's gingen de eerste zwemmers te water. De eisen voor deze beide diploma's zijn -terecht- hoog. Inzet is niet alleen jezelf, maar ook anderen te kunnen redden uit moeilijke situaties in het water.

Na een enerverende middag konden alle deelnemers opgelucht en blij met hun diploma in de hand huiswaarts keren.

Voor het diploma Survival-1 slaagden: Bram Flick, Corrie van Moorsel, Danilo Lamers, Evelien Dekker, Floris Whitton, Iris Bastiaansen, Iris van der Moolen, Isabelle van Schaik, Jaqueline Jongkind, Maayke Adema, Marloes Zaal, Maud Geerts, Merlijn Whitton, Sakina Meliani en Tosca van Gelderen.

De meer gevorderden, die geslaagd zijn voor het diploma Survival-2 zijn: Charlotte Hartgers, Daniëlle Martin, Dylan Pennings, Eva van der Sluis, Iris Graafsma, Iris van Veen, Jeremy Martin, Jorn van Veen, Kirsten Adema, Mandy Bos, Marloes Germs, Melanie van der Woude, Mitchel van Diemen, Patricia van der Woude, Sandy Smit en Simone Verlaan.

Vanaf deze plaats allemaal van harte gefeliciteerd en een dankwoord aan alle vrijwilligers, die dit weer mogelijk gemaakt hebben.

Voor meer informatie over zwemmen of waterpolo bij De Amstel www.zpv-de-amstel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Survivaldiploma's bij De Amstel

Afgelopen zaterdagmiddag was voor een groot aantal diplomazwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel uit Uithoorn het grote moment aangebroken; afzwemmen voor de survivaldiploma's 1 en 2 in het Veenbad in Vinkeveen. Aangemoedigd door een grote groep enthousiaste ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's gingen de eerste zwemmers te water. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: