001 -Family

De Amstel heeft het net niet gehaald


Geplaatst op: 23 april 2007
Ondanks de geweldige inzet van alle wedstrijdzwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel tijdens de laatste ronde van de competitie afgelopen zondag is het toch niet gelukt om degradatie te voorkomen. Het district Amsterdam-'t Gooi bestaat uit drie afdelingen, waarbij de ploeg van De Amstel zich al sinds jaar en dag bovenaan afdeling-2 af onderaan afdeling-1 begeeft. Het afgelopen seizoen was dat dus weer onderin afdeling-1, met als resultaat degradatie naar afdeling-2, waar ongetwijfeld volgend seizoen weer een pro-motie naar afdeling-1 zal volgen.

Ondanks het schitterende weer afgelopen zondag vertrok een bijna voltallige ploeg met maar liefst drie nieuwe-lingen richting Zaandam om daar de strijd aan te gaan om de laatste broodnodige punten te verzamelen. En dat laatste gebeurde ook; Nick Sijmons 1e op de 50m vlinderslag en op de 100m vrije slag, Thijs Böhm 2e op de 100m wissel, Nick Drenth 3e op de 100m en 1e op de 200m rugslag, Noëlla Hond 1e op de 50m vrije slag en 1e op de 200m wisselslag met twee mooie clubrecord en haar moeder Ineke enkele seconden later als 2e. Ook degenen die het eremetaal niet wisten te bemachtigen zwommen mooie tijden en verbeterden -hier en daar zelfs ruim-schoots- hun persoonlijke records.

Helaas, het mocht deze keer allemaal niet baten; De Amstel eindigde bij de laatste drie, dus degradatie.

Toch allemaal bedankt voor je inzet in het afgelopen seizoen: Adinda, Anna, Anne, Annika, Aster, Bram, Brinio, Casper, Coen, Deborah, Dominique F, Dominique L., Elmer, Elwin, Ineke, Iris, Jasper, Judith, Mark, Maureen, Max, Merlijn, Nadine, Nick D., Nick S., Nienke, Niké, Ninke, Noëlla, Rianne, Rosanne, Stanley, Stefan M., Stefan O., Thijs, Tijmen, Vince en Wessel en niet te vergeten al die vrijwilligers die het allemaal weer mogelijk gemaakt hebben en voor volgend seizoen: op naar promotie!

Resten ons nog de Speedo-finales en Kringkampioenschappen en natuurlijk het feestweekend tijdens de wed-strijden in Swifterbant. Wilt u meer weten over de wedstrijdzwemploeg of één van de andere disciplines binnen De Amstel, zoals waterpolo, diploma- en conditiezwemmen surf dan eens langs op www.zpv-de-amstel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Amstel heeft het net niet gehaald

Ondanks de geweldige inzet van alle wedstrijdzwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel tijdens de laatste ronde van de competitie afgelopen zondag is het toch niet gelukt om degradatie te voorkomen. Het district Amsterdam-'t Gooi bestaat uit drie afdelingen, waarbij de ploeg van De Amstel zich al sinds jaar en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: