001 -Family

Scuba-Academie valt op tijdens Extreem Duiken


Geplaatst op: 19 april 2007
Op 14 en15 april jl. vond in Antwerpen het evenement Extreem Duiken plaats. Het verzamelpunt voor technische duikers en Scuba-Academie, representative van NAUI in Nederland, ontbrak uiteraard niet.

Het tech-team met Cees den Toom, JP Bresser, Eddy van Vliet en Robert Leenen wist menig duiker te interesseren voor de technische duikopleidingen van NAUI die wereldwijd hoog staan aangeschreven. Het bleef niet bij het geven van informatie, geïnteresseerden schreven zich op de stand direct in voor de opleidingen van Intro to Tec tot en met instructeur. Dit heeft, aldus een verse cursist, alles te maken met de professionaliteit die de leden van het team uitstralen, en hun grote, brede ervaring op het gebied van technisch duiken.

Geïnteresseerd? Kijk dan op www.scuba-academie.nl of kom eens langs.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Scuba Academie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scuba-Academie valt op tijdens Extreem Duiken

Op 14 en15 april jl. vond in Antwerpen het evenement Extreem Duiken plaats. Het verzamelpunt voor technische duikers en Scuba-Academie, representative van NAUI in Nederland, ontbrak uiteraard niet. Het tech-team met Cees den Toom, JP Bresser, Eddy van Vliet en Robert Leenen wist menig duiker te interesseren voor de technische … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: