001 - Escaperoom aglemeen

Diverse afsluitingen in centrum Aalsmeer


Geplaatst op: 18 april 2007
Werkzaamheden Praamplein
Voor het nieuwbouwcomplex aan de nummers 18 tot en met 24 op het Praamplein plaatst aannemer Mulckhuyse a.s. dinsdag 24 april een kraan. De kraan blijft één dag staan, waardoor een aantal parkeerplaatsen op die plek die dag niet gebruikt kunnen worden.

Extra afsluiting Weteringstraat
De Weteringstraat wordt op donderdag 19 april tussen de Rozenstraat en de Seringenstraat afgesloten voor alle verkeer. Dit ten gevolge van werkzaamheden aan het Seringen Kwartier. Automobilisten worden ter plaatse door verkeersregelaars omgeleid. De Seringenstraat is tijdens deze afsluiting gewoon toegankelijk. De Weteringstraat kan via de Seringenstraat ingereden worden richting het Praamplein en vice versa.

De Weteringstraat was eerder op donderdag 15 en 22 maart vanwege dezelfde reden afgesloten. De aannemer heeft deze extra dag nodig om zijn werkzaamheden aan het Seringen Kwartier af te ronden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Diverse afsluitingen in centrum Aalsmeer

Werkzaamheden PraampleinVoor het nieuwbouwcomplex aan de nummers 18 tot en met 24 op het Praamplein plaatst aannemer Mulckhuyse a.s. dinsdag 24 april een kraan. De kraan blijft één dag staan, waardoor een aantal parkeerplaatsen op die plek die dag niet gebruikt kunnen worden. Extra afsluiting WeteringstraatDe Weteringstraat wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: