001 -Family

Deelnemers Geraniumjaarmarkt Aalsmeer kunnen nog deze maand inschrijven


Geplaatst op: 18 april 2007
Het is inmiddels een bekend gegeven in Aalsmeer en wijde omgeving: de zaterdag voor Moederdag bruist het hele centrum van activiteiten. Op het Raadhuisplein vindt de bekende Geraniummarkt plaats en in de Zijdstraat staat een grote jaarmarkt. Mensen die een kraam willen huren voor deze onderdelen kunnen zich nog tot eind april inschrijven.

De braderie in de Zijdstraat en op het Molenplein wordt georganiseerd door de Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum. De vereniging doet dat dit jaar met een nieuw organisatiebureau: Natural Solutions van Kudelstaarter Theo van der Hoek.

Naast vele winkeliers zullen ook allerlei standhouders en verenigingen op de markt staan, waardoor het aanbod heel divers zal zijn. Inschrijven voor de kramen op de jaarmarkt kan via www.naturalsolutions.nu. De inschrijving sluit op 30 april 2007.

De Geraniummarkt op het Raadhuisplein en Drie Kolommenplein wordt georganiseerd door KMTP Groei & Bloei. Op deze markt zullen weer veel kwekers staan met allerlei verschillende soorten geraniums. Een deskundige jury beoordeelt de producten op kwaliteit en op de presentatie. Inschrijven kan bij de KMTP, voor informatie: info@aalsmeer.groei.nl.

De Geraniumjaarmarkt begint zaterdag 12 mei om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Een ideale gelegenheid voor iedereen om een leuk cadeau voor Moederdag in te slaan!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Aalsmeercentrum.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Deelnemers Geraniumjaarmarkt Aalsmeer kunnen nog deze maand inschrijven

Het is inmiddels een bekend gegeven in Aalsmeer en wijde omgeving: de zaterdag voor Moederdag bruist het hele centrum van activiteiten. Op het Raadhuisplein vindt de bekende Geraniummarkt plaats en in de Zijdstraat staat een grote jaarmarkt. Mensen die een kraam willen huren voor deze onderdelen kunnen zich nog tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: