001 -Family

Moeilijke keuze over speelplekken in Thamerdal IV Uithoorn


Geplaatst op: 18 april 2007
Elke speelzone omgeven door water of drukke wegen, mag maar één speelplek met speeltoestellen voor kinderen tot circa tien jaar hebben. In het gemeentelijke speelbeleidsplan staat dát duidelijk omschreven. Maar in Thamerdal IV zijn twee van dit soort speelplekken…

In de buurt Thamerdal IV (tussen Zijdelweg, Prinses Christinalaan en Boerlagelaan) is een speelplek met speeltoestellen voor kinderen tot circa tien jaar aan de Beellaan (naast het asfaltveld) én aan de Den Uyllaan. Een van van deze twee speelplekken moet verdwijnen. Maar welke?

Laat weten wat u vindt!
De gemeente wil deze moeilijke keuze voorleggen aan de bewoners van deze buurt. Op een speciale bijeenkomst kunt u vertellen op welke locatie u vindt dat de speeltoestellen moeten blijven staan. Deze bijeenkomst wordt gehouden op 25 april om 19.30 uur op het gemeentehuis.

Schrijven of mailen mag ook
U kunt uw mening ook schriftelijk kenbaar maken. Schrijf naar mevrouw C. Hollebeek, Postbus 8, 1420 AA Uithoorn of mail (met als onderwerp speelplaats Thamerdal t.a.v. C. Hollebeek) naar gemeente@uithoorn.nl.

Meer weten?
Caro Hollebeek beantwoordt uw vragen graag. U kunt haar van dinsdag t/m vrijdag bereiken op telefoonnummer 513 247.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Moeilijke keuze over speelplekken in Thamerdal IV Uithoorn

Elke speelzone omgeven door water of drukke wegen, mag maar één speelplek met speeltoestellen voor kinderen tot circa tien jaar hebben. In het gemeentelijke speelbeleidsplan staat dát duidelijk omschreven. Maar in Thamerdal IV zijn twee van dit soort speelplekken… In de buurt Thamerdal IV (tussen Zijdelweg, Prinses Christinalaan en Boerlagelaan) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: