001 -Family

Meer speel – en parkeergelegenheid in Wickelhof


Geplaatst op: 18 april 2007
Burgemeester en wethouders hebben besloten om in de wijk Wickelhof meer speel- en par-keergelegenheid te creëren. Het gaat hierbij om een speeltoestel voor de leeftijd 6-12 jaar dat op de speelplaats Weegbree wordt geplaatst en een tafeltennistafel die geplaatst zal worden bij de bestraatte cirkel aan de Korenbloem. Aan de Fluitekruid zullen circa 17 parkeerplaatsen worden aangelegd. Eventueel zullen enkele extra parkeerplaatsen komen aan de Korenbloem.

De verwachting is dat de speel- en parkeergelegenheden in de zomer zijn gerealiseerd. Bewoners van de wijk ontvangen een voortgangsbrief, waarin de maatregelen en afwegingen, die hiertoe geleid heb-ben, uitgebreid zijn weergegeven. De direct omwonenden worden geïnformeerd over de werkzaam-heden.

Het besluit houdt zoveel mogelijk rekening met alle partijen, ondanks verschillende meningen over de plannen in de wijk.

Daarnaast zullen extra verkeersveiligheidsmaatregelen worden getroffen voor het oversteken over de Dr. J. Van Der Haarlaan ter hoogte van Pimpernel en Brunel. Deze maatregelen worden medio mei afgerond.

De verwachting is dat het Wickelhofpark, na het afwerken van de paden en bruggen, aanstaande zomer wordt opengesteld. Een groot deel van de beplanting in het Wickelhofpark zal echter pas volgende winter worden aangebracht. Door vertragingen in het werk en door de natte winter is het niet meer mogelijk in dit plantseizoen de bomen te planten. Het college vindt de openstelling van het park en de afwerking van het woongebied een mooi moment om na de zomer de oplevering van de woon-wijk Wickelhof 2 feestelijk te vieren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meer speel – en parkeergelegenheid in Wickelhof

Burgemeester en wethouders hebben besloten om in de wijk Wickelhof meer speel- en par-keergelegenheid te creëren. Het gaat hierbij om een speeltoestel voor de leeftijd 6-12 jaar dat op de speelplaats Weegbree wordt geplaatst en een tafeltennistafel die geplaatst zal worden bij de bestraatte cirkel aan de Korenbloem. Aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: