001 - Bader

Moederdagtip: Scouting Jan van Speyk verkoopt weer plantjes!


Geplaatst op: 17 april 2007
De Scoutinggroep Jan van Speyk uit Mijdrecht organiseert ook dit jaar weer hun jaarlijkse plantenactie. Op 9, 10 en 11 mei zullen de leden weer door de verschillende wijken van Mijdrecht en Wilnis gaan om de plantjes te verkopen. Ook is het mogelijk om de plantjes te kopen op het clubhuis.

De Oudercommissie van de Jan van Speyk groep heeft de ‘huistuinder’ al bezocht om er overtuigd van te zijn dat de kwaliteit en kwantiteit weer ver boven de norm zullen liggen. De plantjes zijn allemaal flink van formaat en individueel gezaaid of gestekt in potjes.

Het kleurige assortiment bevat onder andere de bekende klassiekers als fuchsia’s en geraniums, maar ook andere populaire plantjes zoals staande en hangende geranium’s, surfinia’s en spaanse margrieten.

Als we de afgelopen jaren bekijken zal de Plantenactie waarschijnlijk weer zeer succesvol zijn. Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen we echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg in Mijdrecht. Op woensdag 9 mei,donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei vanaf 14.00 uur. U bent van harte welkom!

Met de opbrengst van deze actie, die wordt georganiseerd door de Oudercommissie van Scouting Jan van Speyk, kunnen nieuwe materialen zoals tenten voor de Scouting aangeschaft worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Moederdagtip: Scouting Jan van Speyk verkoopt weer plantjes!

De Scoutinggroep Jan van Speyk uit Mijdrecht organiseert ook dit jaar weer hun jaarlijkse plantenactie. Op 9, 10 en 11 mei zullen de leden weer door de verschillende wijken van Mijdrecht en Wilnis gaan om de plantjes te verkopen. Ook is het mogelijk om de plantjes te kopen op het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: