001 -Family

Nieuwe clubkleding voor TTC De Merel


Geplaatst op: 17 april 2007
De leden van fietsclub De Merel namen onlangs de nieuwe clubkleding in ontvangst.

In het najaar was de kleding al besteld, maar de aflevering duurde langer dan verwacht. Graag had iedereen bij aanvang van het toerseizoen al in de nieuwe kleding gereden, maar dat lukte niet.

Enkele weken geleden werd de kleding dan toch afgeleverd.

Afgesproken werd dat na afloop van een toertocht een aantal foto's zou worden gemaakt, in het bijzijn van de sponsors.

De fotosessie vond plaats na afloop van de Mereltoer. Deze toertocht, met een afstand van honderd kilometer, werd verreden onder stralende weersomstandigheden. Veel leden namen deel aan deze tocht. Maar er waren ook niet-leden aanwezig; zij waren afgekomen op de publiciteit in de lokale media en de diverse wielerbladen. Enkele leden, die geen tijd of zin hadden om honderd kilometer te fietsen, reden een toertocht van ruim vijftig kilometer.

Na afloop van de toertochten poseerden de leden in hun nieuwe clubtenue voor het clubhuis van de vereniging, Café-Bar De Paddestoel in Mijdrecht.

De aanschaf van de kleding zou niet mogelijk zijn geweest zonder de bijdrage van de sponsors van de vereniging: Aanneming- en Handelmij H.P. Staal B.V. uit Wilnis, Café-Bar De Paddestoel uit Mijdrecht, en Kees Smit Fietsen uit Wilnis. Laatstgenoemd bedrijf heet tegenwoordig Ed de Haan Fietsen. Kees Smit is gestopt, Ed de Haan gaat verder met de zaak.

Wilt u ook een keer meefietsen met De Merel? Iedere zondag vindt er een clubrit plaats van ongeveer zestig kilometer. Er wordt om 9.00 uur gestart bij het clubhuis. U bent van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe clubkleding voor TTC De Merel

De leden van fietsclub De Merel namen onlangs de nieuwe clubkleding in ontvangst. In het najaar was de kleding al besteld, maar de aflevering duurde langer dan verwacht. Graag had iedereen bij aanvang van het toerseizoen al in de nieuwe kleding gereden, maar dat lukte niet. Enkele weken geleden werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: