001 - Bader

Concert uitvoering Triviant & Melodyband 77


Geplaatst op: 17 april 2007
Afgelopen zaterdag hebben Triviant en Melodyband 77 een spetterende concertuitvoering gegeven. Voor de pauze waren alle onderdelen afzonderlijk te zien en te horen. De majorettes hebben een eigen show uitgevoerd en de fluitisten hebben een specifiek muziekstuk ten gehore gebracht. Ook het slagwerk heeft zijn veelzijdige kant laten zien.

Men heeft ook kennis kunnen maken met Melodyband 77 uit Kockengen, die zowel gewoon als melodisch slagwerk hebben. Ze speelde swingende nummers zoals Rock around the clock.

Na de pauze was het tijd voor de gezamenlijke werken, fluitisten, lyristen en tamboers van Triviant hebben samen met de tamboers en de melodische slagwerkers van Melodyband 77 een aantal stukken uitgevoerd. De majorettes waren hierbij present om een show weg te geven.

Als afsluiting werd het welbekende Yellow river gespeeld, wat bij het publiek goed in de smaak viel. Al met al gingen alle bezoekers, inclusief burgermeester Burgman met een muzikaal gevoel naar huis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Concert uitvoering Triviant & Melodyband 77

Afgelopen zaterdag hebben Triviant en Melodyband 77 een spetterende concertuitvoering gegeven. Voor de pauze waren alle onderdelen afzonderlijk te zien en te horen. De majorettes hebben een eigen show uitgevoerd en de fluitisten hebben een specifiek muziekstuk ten gehore gebracht. Ook het slagwerk heeft zijn veelzijdige kant laten zien. Men … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: