001 - Bader

Recreanten Unitas winnaar seizoenscompetitie


Geplaatst op: 17 april 2007
De recreantengroep van Unitas traint elke dinsdagavond in Sporthal De Phoenix van 20.00 – 21.30 uur. Op papier een groep van 23 mannen en vrouwen die redelijk trouw allemaal hun uurtje sport invullen onder de bezielende leiding van Peter van Wijngaarden. Een deel van deze groep doet zo ongeveer eens per maand mee aan de zgn. recreantencompetitie van de NeVoBo. Er wordt dan gespeeld volgens regionale indeling en gezocht wordt er naar gelijkwaardige teams die om beurten een wedstrijdavond organiseren. Aan het eind van het seizoen wordt dan de ranglijst opgemaakt.

Unitas was ingedeeld in een poule met SAS ’70 uit Uithoorn, VCH uit Hoofddorp en Roda ’23 uit Amstelveen. Gespeeld wordt er volgens het best-of-three principe. Voor aanvang van de laatste avond was er slecht een kleine kans dat Unitas nog kampioen kon worden. Kampioenskandidaat VCH had aan 5 gewonnen sets uit 3 wedstrijden voldoende en Unitas moest een volle bak uit de 2 resterende wedstrijden scoren. En het haast onmogelijke gebeurde: VCH verloor 2 sets en Unitas was uitstekend in vorm en won beide eigen wedstrijden met tweemaal 3-0. Vrijdag de 13e was voor Unitas dus beslist geen ongeluksdag!

Op de vloer van de zaal werd alles nog eens nagerekend en het klopte: Unitas was kampioen. Een vertegenwoordiger van de NeVoBo was aanwezig en reikte de beker en medailles uit. Een lang en spannend seizoen werd bekroond.

Mocht u aangestoken zijn door dit verhaal en eens lekker recreatief willen volleyballen kom dan eens langs en doe lekker mee. Nieuwe leden zijn altijd welkom! De eerste 3 trainingen zijn gratis en mocht de techniek wat verroest zijn geen zorgen: Peter spijkert het wel weer bij!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Recreanten Unitas winnaar seizoenscompetitie

De recreantengroep van Unitas traint elke dinsdagavond in Sporthal De Phoenix van 20.00 – 21.30 uur. Op papier een groep van 23 mannen en vrouwen die redelijk trouw allemaal hun uurtje sport invullen onder de bezielende leiding van Peter van Wijngaarden. Een deel van deze groep doet zo ongeveer eens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: