001 -Family

De Vinken doet mee aan de Nationale Sportweek


Geplaatst op: 16 april 2007
Evenals vorig jaar doet De Vinken mee aan de Nationale Sportweek die van 13 t/m 21 april gehouden wordt. Op donderdag 19 april - de dag van School en Sport - organiseert De Vinken voor de leerlingen van groep 8 van de Vinkeveense scholen een Scholendriekamp.

Ruim 130 kinderen zullen op en rondom het nieuwe kunstgrasveld strijden om de zgn. Vinkendukaten. Bij verschillende onderdelen, waarbij het gaat om snelheid, slimheid, overleg en handigheid, kunnen de leerlingen deze Vinkendukaten verdienen. Maar niet alleen de leerlingen bestrijden elkaar op sportieve wijze. Ook de leerkrachten zullen hun beste beentje voor moeten zetten. De 'scholenstrijd' begint om 13.30 uur en om ongeveer 15.20 uur is de prijsuitreiking.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken doet mee aan de Nationale Sportweek

Evenals vorig jaar doet De Vinken mee aan de Nationale Sportweek die van 13 t/m 21 april gehouden wordt. Op donderdag 19 april - de dag van School en Sport - organiseert De Vinken voor de leerlingen van groep 8 van de Vinkeveense scholen een Scholendriekamp. Ruim 130 kinderen zullen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: