001 - Bader

Atlantis E2 blij met nieuwe sponsor HCM


Geplaatst op: 16 april 2007
Voor de E2-pupillen van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht is het buitenseizoen weer begonnen. De spelertjes gaan tijdens de wedstrijden gekleed in shirts met daarop het logo van HCM, Handling Company Mijdrecht, de nieuwe sponsor van het jonge team.

De oefenwedstrijd, onlangs gespeeld in Maartensdijk, is uitstekend verlopen met een stand van 4-0 in het voordeel van Atlantis.

De eerste competitiewedstrijd werd jammer genoeg verloren met 1-4. Ondanks het goede spel op het veld van de tegenstander bleek het andere team beter in scoren dan het Mijdrechtse team.

Afgelopen zaterdag kregen de toeschouwers een spannende wedstrijd te zien.

Na een 1-0 voorsprong stond het bij rust 1-3. In de rust heeft de coach het team aangemoedigd vooral goed door te zetten. Dit namen de spelers serieus. In de tweede helft hebben de pupillen laten zien hoe het korfballen moet. Onze tegenstander EKVA kreeg maar liefst vier doelpunten om de oren. Met een uitslag van 5-3 voor Atlantis werd de wedstrijd afgefloten. Stralende gezichten van de kinderen en een erg blijde coach. De sponsor HCM was ook erg in zijn sas, en heeft op chips en drinken getrakteerd.

De volgende wedstrijd tegen Swift uit Amsterdam gaan de jonge korfbalspelers zeker ook proberen te winnen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E2 blij met nieuwe sponsor HCM

Voor de E2-pupillen van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht is het buitenseizoen weer begonnen. De spelertjes gaan tijdens de wedstrijden gekleed in shirts met daarop het logo van HCM, Handling Company Mijdrecht, de nieuwe sponsor van het jonge team. De oefenwedstrijd, onlangs gespeeld in Maartensdijk, is uitstekend verlopen met een stand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: