001 - Bader

Ongeval beknelling zorgt voor veel verkeersoverlast N201


Geplaatst op: 13 april 2007
De Kwakel - Vrijdagmiddag omstreeks 14:45 uur werden de Uithoornse brandweerlieden opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de N201 ter hoogte van De Kwakel.

Daar waren door nog onbekende oorzaak, twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. Nadat de brandweer beide voertuigen had veiliggesteld bleek dat het niet om een beknelling ging en dat de ambulanceverpleegkundige het niet nodig vond om slachtoffer rechtstandig uit het voertuig te halen.

De brandweer, kon na het verlenen van diverse hand en span diensten, weer retour naar de kazerne. Twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De ongevallendienst van Politie Noord Holland Noord heeft het ongeval in onderzoek. De Amsterdamse ongevallenanalisten zijn deze dagen in opleiding, waardoor een team uit Noord Holland Noord de taken even over zal nemen.

Het overige verkeer heeft ernstige hinder ondervonden van het ongeval. De n201 richting Uithoorn is vanaf de Legmeerdijk afgesloten. Ook in de richting van Aalsmeer is de n201 gestremd!

Foto's: Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Jeroen van Seben

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongeval beknelling zorgt voor veel verkeersoverlast N201

De Kwakel - Vrijdagmiddag omstreeks 14:45 uur werden de Uithoornse brandweerlieden opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de N201 ter hoogte van De Kwakel. Daar waren door nog onbekende oorzaak, twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. Nadat de brandweer beide voertuigen had veiliggesteld bleek dat het niet om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: