001 -Family

Parkeeronderzoek centrum Mijdrecht


Geplaatst op: 13 april 2007
In de komende periode wordt de parkeersituatie in het centrum van Mijdrecht onderzocht. Een dergelijk onderzoek is tevens in maart 2002 uitgevoerd.

Het parkeeronderzoek
Het parkeeronderzoek wordt uitgevoerd door Bureau de Groot Volker, Verkeersonderzoek en -advies. Op de dagen dat het onderzoek wordt uitgevoerd, rijdt dit onderzoeksbureau op verschillende tijden met een auto door het centrum van Mijdrecht. Aan boord van de auto is camera-apparatuur aanwezig waarmee de kentekens van geparkeerde voertuigen worden geregistreerd. Door de kentekens van de verschillende tijdstippen onderling te vergelijken, ontstaat per straat een beeld van de tijdsduur dat auto’s geparkeerd staan. Daarmee kan tevens worden ingeschat welk percentage toebehoort aan bewoners uit de buurt, werknemers of bezoekers aan het centrum.

De geregistreerde kentekens worden niet gebruikt om gegevens over de eigenaar of het voertuig op te vragen. Het beeldmateriaal wordt na analyse en het vaststellen van de parkeersituatie vernietigd.

Onderzoeksperiode
Om een goed beeld te krijgen van de parkeersituatie wordt het onderzoek uitgevoerd op verschillende dagen. Het onderzoek staat gepland voor dinsdag 17 april, donderdag 19 april, zaterdag 21 april en dinsdag 24 april. Op deze dagen worden tussen 06:00 uur ’s ochtends en 19:00 uur ’s avonds ieder uur de kentekens van geparkeerde voertuigen geregistreerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Parkeeronderzoek centrum Mijdrecht

In de komende periode wordt de parkeersituatie in het centrum van Mijdrecht onderzocht. Een dergelijk onderzoek is tevens in maart 2002 uitgevoerd. Het parkeeronderzoek Het parkeeronderzoek wordt uitgevoerd door Bureau de Groot Volker, Verkeersonderzoek en -advies. Op de dagen dat het onderzoek wordt uitgevoerd, rijdt dit onderzoeksbureau op verschillende tijden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: