001 -Family

Op 28 april open dag bij De Woudreus


Geplaatst op: 12 april 2007
Op zaterdag 28 april organiseert NME-centrum De Woudreus een open dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom. U kunt een kijkje nemen in de educatieve tuin waar vrijwilligers van o.a. het IVN aan het werk zijn. Ook kunt u informatie krijgen over natuur- en milieuvriendelijk tuinieren. Het IVN organiseert de jaarlijkse stekjesmarkt. Heeft u zelf nog stekjes over die verkocht mogen worden t.b.v. de NME-tuin, neem dan voor 28 april contact op met het NME-centrum. Verder kunt u vanaf 10.00 uur tegen inlevering van de bon op de gemeentepagina gratis twee zakken compost mee krijgen.

In het centrum zelf is er ook het een en ander te doen. Zo is de tentoonstelling ‘Rikkie Rups’ te bezoeken, een centrumles voor kinderen van 4 t/m 8 jaar over groei en ontwikkeling. Verder wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan recreatiemogelijkheden in de omgeving waarbij natuur en landschap centraal staan. Zo kunt u informatie krijgen over activiteiten van IVN, Natuurmonumenten en “In de benen door de Venen”, over GPS-tochten van het NME-centrum en wandelroutes in De Ronde Venen. Ook kunt u een overzichtskaart afhalen met tuinen in de omgeving die in 2007 zijn opengesteld.

De Woudreus vindt u aan Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. Voor meer informatie: tel. (0297) 273692.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op 28 april open dag bij De Woudreus

Op zaterdag 28 april organiseert NME-centrum De Woudreus een open dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom. U kunt een kijkje nemen in de educatieve tuin waar vrijwilligers van o.a. het IVN aan het werk zijn. Ook kunt u informatie krijgen over natuur- en milieuvriendelijk tuinieren. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: