001 -Family

Afsluiting Hoofdweg in Mijdrecht


Geplaatst op: 12 april 2007

De werkzaamheden vinden plaats vanaf 16 t/m 20 april.

Om de inrit van de nieuwbouw de Rietgans te kunnen realiseren wordt een gedeelte van de Hoofdweg afgezet voor doorgaand rijverkeer. Het betreft het gedeelte vanaf de Cornelis Beerninckstraat tot de Roerdomp.

Tijdens de afzetting zal het verkeer, middels een omleidingroute, worden omgeleid via de Pr. Margrietlaan, Dr. Van der Haarlaan en de Oosterlandweg. De Sportvelden en de Roerdomp blijven bereikbaar door de Hoofdweg vanaf de Oosterlandweg in te rijden.

De werkzaamheden zullen hinder en overlast geven voor het verkeer. Uiteraard wordt getracht om de overlast tot een minimum te beperken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Informatie
Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer R. Kardol, tel. (0297) 29 18 63 of met de heer O. Vergne, tel. (0297) 29 18 43.

Voor een succesvolle uitvoering van de werkzaamheden is uw medewerking onmisbaar. Wij hopen van harte op uw medewerking.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting Hoofdweg in Mijdrecht

De werkzaamheden vinden plaats vanaf 16 t/m 20 april.Om de inrit van de nieuwbouw de Rietgans te kunnen realiseren wordt een gedeelte van de Hoofdweg afgezet voor doorgaand rijverkeer. Het betreft het gedeelte vanaf de Cornelis Beerninckstraat tot de Roerdomp.Tijdens de afzetting zal het verkeer, middels een omleidingroute, worden omgeleid via de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: