001 -Family

Estafetteproject De Driehoek De Ronde Venen


Geplaatst op: 12 april 2007
In 2004 is de gemeente met de voorbereiding gestart van het Estafetteproject De Driehoek.

Aanleiding hiervoor was enerzijds de uitkomsten van de in die periode opgestelde wijkplannen en anderzijds kwam de behoefte voort uit de nieuwe bestemming die het gebied De Driehoek, in het op dat moment in voorbereiding zijnde streekplan, zou gaan krijgen.

In de afgelopen periode is het project verder uitgewerkt. De gemeente heeft in 2006 een selectieprocedure gevoerd met het doel een partner te vinden die samen met de gemeente het Estafetteproject wil gaan realiseren.

Op 27 maart jongstleden hebben de raadsleden kennisgemaakt met de beoogde partner.

De voorlopige keuze is gemaakt voor de combinatie Rabobank Veenstromen en Rabo Vastgoed. Daarmee komt het project in een volgende fase en is het tijd is om ermee naar buiten te treden. Dit gaat gebeuren tijdens een informatieavond die binnenkort wordt georganiseerd in Party- en Congrescentrum De Meijert in Mijdrecht. Op deze avond wordt informatie verstrekt over het voornemen tot samenwerking tussen de gemeente, Rabobank Veenstromen en Rabo Vastgoed. Ook wordt een toelichting gegeven over de doelstellingen van het Estafetteproject, het proces en het traject, dat de komende tijd zal worden doorlopen om te komen tot een definitieve samenwerking. Tevens wordt informatie gegeven over de wijze waarop betrokkenen en omwonenden hierbij worden betrokken.

De direct betrokkenen worden via een brief uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Mocht u geen uitnodiging ontvangen en wilt u toch graag bij deze avond aanwezig zijn, dan kunt u na 18 april contact opnemen met de receptie van het gemeentehuis De Ronde Venen, tel. (0297) 29 16 16.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Estafetteproject De Driehoek De Ronde Venen

In 2004 is de gemeente met de voorbereiding gestart van het Estafetteproject De Driehoek. Aanleiding hiervoor was enerzijds de uitkomsten van de in die periode opgestelde wijkplannen en anderzijds kwam de behoefte voort uit de nieuwe bestemming die het gebied De Driehoek, in het op dat moment in voorbereiding zijnde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: