001 -Family

School Uithoorn in rep en roer door brandmelding


Geplaatst op: 11 april 2007
Uithoorn - Woensdagochtend rond half twaalf werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd voor een brandgerucht in het scholencomplex aan het Legmeerplein in Uithoorn. De brandweer rukte uit met twee voertuigen. Bij aankomst bleek dat de lokalen, waar de brandlucht door het schoolpersoneel was waargenomen, inmiddels preventief waren ontruimd. De brandweer stelde direct een onderzoek in, maar constateerde na flink wat zoekwerk geen brand.

De kinderen, die zich onder het toeziend oog van de leerkrachten buiten op het schoolplein hadden verzameld, hoefde zich geen moment te vervelen. Fred Bakker, chauffeur en pompbediende op het éérste brandweervoertuig werd direct overladen met vragen over de brandweerauto van de buitenspelende kids. Omdat de ervaren brandweerman inmiddels had vernomen dat het om loos alarm ging, kon hij tijd voor ze vrijmaken om al hun vragen te beantwoorden. Na een leuke uitleg en een laatste ‘brul’ van de sirene, keerde de voertuigen weer terug naar de kazerne.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

School Uithoorn in rep en roer door brandmelding

Uithoorn - Woensdagochtend rond half twaalf werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd voor een brandgerucht in het scholencomplex aan het Legmeerplein in Uithoorn. De brandweer rukte uit met twee voertuigen. Bij aankomst bleek dat de lokalen, waar de brandlucht door het schoolpersoneel was waargenomen, inmiddels preventief waren ontruimd. De brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: