001 -Family

Wilnisse Oranjevereniging deelt beschuit met muisjes uit


Geplaatst op: 11 april 2007
Alle basisscholen in Wilnis zijn vanmorgen aangenaam verrast door de Wilnisse Oranjevereniging. Vanwege de geboorte van de 3e dochter van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima kregen alle leerlingen een heerlijk beschuitje met muisjes.

De Wilnisse Oranjevereniging heeft ook bij de geboorte van de prinsesjes Amalia en Alexia beschuit met muisjes uitgedeeld. Op alle scholen hingen de vlaggen al feestelijk uit. De beschuitjes werden op de meeste scholen door de leerlingen zelf met de roze muisjes bestrooid. Iedereen is reuze benieuwd naar de naam van het nieuwe prinsesje. Veel kinderen denken dat het weer een naam is met een A.

De nieuwe prinses heeft in ieder geval een schitterende dag gekozen om geboren te worden. Nu maar hopen dat het op Koninginnedag net zulk lekker weer is.

Ben je benieuwd naar het programma voor Koninginnedag in Wilnis? Kijk dan snel op: www.wilnisse-oranjevereniging.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnisse Oranjevereniging deelt beschuit met muisjes uit

Alle basisscholen in Wilnis zijn vanmorgen aangenaam verrast door de Wilnisse Oranjevereniging. Vanwege de geboorte van de 3e dochter van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima kregen alle leerlingen een heerlijk beschuitje met muisjes. De Wilnisse Oranjevereniging heeft ook bij de geboorte van de prinsesjes Amalia en Alexia beschuit met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: