001 -Family

Mastwijk Tae Kwon Do verzorgd seminars in New Zealand


Geplaatst op: 11 april 2007
Sinds kort is Cor Mastwijk weer terug in het land na enige tijd afwezigheid, hij heeft namelijk weer een bezoek gebracht aan New Zealand waar hij enkele gasttrainingen en seminars heeft verzorgd.

Cor staat op het gebied van Taekwondo en als zesde dangraadhouder hoog aangeschreven in New Zealand en hij heeft zelf de plaatselijke pers weten te behalen.

Al meerdere malen heeft Cor dit land bezocht en zo langzamerhand is het een tweede thuisland geworden met vele vrienden en kennissen op Taekwondo gebied en algemeen.

De seminars stonden o.a. in het teken van de komende Wereld Kampioenschappen Stijl in juni 2007 waar een aantal teamleden van New Zealand mogelijk zullen gaan deelnemen.

De reis nam zo’n twee maanden in beslag en beiden eilanden zijn bezocht ( New Zealand bestaat uit twee eilanden, namelijk het Noord en het Zuideiland).

Ook heeft Cor enkele algemene trainingen verzorgd voor kinderen en volwassenen, dit was erg leuk en vooral de nieuwe manier van trainingsaanpak werd zeer goed ontvangen.

Natuurlijk was er ook voldoende ruimte voor het reizen door het prachtige land en naast New Zealand werden ook Los Angeles, de Cook Islands en Hong Kong bezocht.

Uitwisselingsprogramma
Naast de seminars en trainingen heeft Cor ook nog enkele mensen benaderd voor het uitwisselingsprogramma waar hij vorig jaar mee is gestart.

De bedoeling is om leden van beiden kanten de kans te geven bij gastgezinnen te verblijven en zo jongeren een kans geven om betrekkelijk goedkoop te reizen en te trainen in een ander land.

Op het moment is Bas Bokkes uit Mijdrecht naar New Zealand vertrokken om als eerste Taekwondoka een start te maken met het programma.

Bas kan op verschillende plaatsen trainen en verblijven en daarnaast kan hij het land ontdekken, ook zal hij een project voor zijn studie beginnen in New Zealand.

De ontwikkelingen omtrent Taekwondo gaan erg snel en vooral het Olympische sparren is er zeer populair, Stijl blijft nog wat achter maar ook dit tamelijk groeit snel.

Op het moment wordt er alweer gewerkt bij Mastwijk Taekwondo aan verschillende zaken in De Ronde Venen zoals enkele clinics op scholen en voorbereidingen voor demonstraties en wedstrijden.

Het programma Hart voor Sport zal binnenkort ook weer gaan plaats vinden en daarnaast zal er weer veel gaan gebeuren de komende tijd.(foto’s: Pascalle Hanegraaf)

Voor meer info: www.mastwijktaekwondo.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mastwijk Tae Kwon Do verzorgd seminars in New Zealand

Sinds kort is Cor Mastwijk weer terug in het land na enige tijd afwezigheid, hij heeft namelijk weer een bezoek gebracht aan New Zealand waar hij enkele gasttrainingen en seminars heeft verzorgd. Cor staat op het gebied van Taekwondo en als zesde dangraadhouder hoog aangeschreven in New Zealand en hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: