001 -Family

21 April special performance with 3 bands at JC Allround!


Geplaatst op: 10 april 2007
Alura, Agitated en Stor! zullen de 21e een spetterende show gaan weggeven. Met name zal de band Alura extra spektakel brengen met Laura Schoegje en haar band, welke wel bekend is de gehele regio.

De band is jong - opgericht in september 2006 - maar zeer talentvol. Ze spelen een mix van pop/rock en progressief. Zangeres Laura Schoegje zal zeker iedereen overrompelen met haar krachtige “rocksongs” waarna ze je even later zal verbazen met jazzy klanken en sterke melodieën. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een optreden dat op 7 juni in de P60 in Amstelveen gepresenteerd zal worden.

Hun muziek wordt vaak vergeleken met onder andere: Skunk Anansie, Guano Apes en Soulwax. Deze band staat dus zeker garant voor een rockend optreden! Mocht je vast een pre-listen willen dan surf je snel naar www.aluramusic.com!

Agitated is een 3 koppige rockband uit De Ronde Venen die in de huidige bezetting spelen sinds 2005. Hun muziek is voornamelijk een emotionele uitbarsting van wat er allemaal gebeurt in het leven. Met een combinatie van Metal, punkrock en pop kan je ze het best vergelijken met bands als Deftones, Muse en Placebo. In 2006 brachten ze een demo uit genaamd Brainless. Dit was hun prijs nadat ze vorig jaar de popprijs hadden gewonnen in Allround! Agitated zorgt altijd voor een zeer energiek optreden waar ze het publiek vaak in meeslepen! Check hun site www.agitated.nl !

Stor vindt zijn roots in De Kwakel, Uithoorn en Aalsmeer en is al bij elkaar sinds het begin van deze eeuw! Sinds die tijd is er aardig geschoven in de line-up. De “backbone” van de bands is Nina die met gitariste Babet de band heeft opgericht. Daarbij hebben Steef als bassist en vocalist en Ruud neemt de leadgitaar voor z’n rekening. Ze zijn geïnspireerd door vele generaties, van dEUS tot Led Zeppelin! Deze band vind zichzelf het best in het genre indie rock, maar dan met typisch Kwakelse kwekers invloeden.

Neem vast een kijkje op hun website http://www.myspace.com/storband  

Genoeg goede bands om te zorgen voor een energieke rock ’n roll avond!

De deuren gaan zoals gewoonlijk open om 21:00 uur en de entree is 5 euro. Toegang voor alle leeftijden, legitimatie verplicht!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

21 April special performance with 3 bands at JC Allround!

Alura, Agitated en Stor! zullen de 21e een spetterende show gaan weggeven. Met name zal de band Alura extra spektakel brengen met Laura Schoegje en haar band, welke wel bekend is de gehele regio. De band is jong - opgericht in september 2006 - maar zeer talentvol. Ze spelen een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: